Usahasama Worldwide

USW TV

1. Kenapa pilih Sanusi Alim / Usaha Sama Worldwide?

Selama lebih 12 tahun, telah ramai rakyat Malaysia yang sudah dibantu oleh Sanusi Alim / Usaha Sama Worldwide dalam membantu mereka mencapai impian ‘Financial Freedom’ masing-masing. Rata-rata berpuas hati dengan perkhidmatan dan kaedah pelaburan yang dibuat oleh Sanusi Alim / USW. 

Selain itu juga, ada yang mendapat bimbingan oleh USW dalam membina hidup dan kerjaya mereka sebagai seorang Konsultan Bertauliah Unit Amanah bersama Public Mutual. Berbekalkan sistem sokongan dan latihan ejensi yang baik dan teratur, pelbagai kejayaan telah dikecapi oleh Konsultan Bertauliah di bawah naungan USW. Selain itu juga, di dalam kerjaya ini terdapat pelbagai insentif dan kelebihan yang diberikan seperti skim komisyen yang sangat menarik, tawaran kenaikan pangkat, tawaran pakej pelancongan, peluang untuk membina pendapatan pasif dan aktif dan banyak lagi.   

USW tidak akan berhenti setakat di sini. USW akan sentiasa mencari dan membantu mereka yang ingin melabur bersama Public Mutual atau yang ingin berjaya bersama-sama dengan keluarga USW. Perniagaan ini adalah satu perjalanan hidup dan perjuangan dalam membantu dan memberikan faedah kepada pelanggan ataupun bakal pelanggan USW. Ingat Public Mutual, Ingat USW!

Scroll to Top