Usahasama Worldwide

About Us

Tentang Kami

Usaha Sama Worldwide merupakan satu agensi bertauliah di bawah Public Mutual Berhad. Diasaskan oleh En Sanusi Alim (FIMM License No: 009-137282) bagi membantu lebih ramai rakyat Malaysia mempunyai pelan pelaburan, perlindungan aset dan liabiliti. Dengan berbekalkan pengalaman lebih 12 tahun di dalam bidang Unit Amanah serta dibantu oleh rakan kongsi hebat iaitu Public Mutual Berhad yang merupakan pemain industri saham amanah, perlindungan aset dan liabiliti No. 1 di Malaysia sekaligus menjadikan Usaha Sama Worldwide sebagai pilihan pertama anda.

Our
Milestone

5

YEARS ANNIVERSARY

680

CLIENTS

4

UNIT MANAGERS

10

MILLION PRODUCTION

7

CERTIFIED FINANCIAL PLANNERS

Rakan Kongsi

Matlamat Public Mutual adalah untuk menguruskan dana pelabur berdasarkan kajian pasaran dan strategi pelaburan jangka panjang bagi memastikan pulangan pelaburan yang maksimum kepada para pelabur.

Matlamat AIA adalah untuk membantu setiap pelanggan AIA kejadian buruk yang tidak disangka dengan menjamin keperluan kewangan dan perlindungan mereka melalui pelbagai produk Takaful yang ditawarkan.

Private Pension Administrator Malaysia (PPA) merupakan pentadbir pusat bagi Skim Persaraan Swasta (PRS). Dilancarkan bersama-sama pelancaran PRS pada 18 Julai 2012 oleh Perdana Menteri Malaysia ke 6, PPA merupakan sebuah badan yang diluluskan oleh Suruhanjaya Sekuriti Malaysia (SC) untuk melindungi kepentingan ahli PRS dan mendidik orang ramai tentang PRS.

Wall of Fame

Previous
Next
Scroll to Top